Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst före ..

Vissa människors
bäst före datum
har gått ut
långt innan den ska

För vissa människor
är empati
att tycka synd om sig själv

Vissa människor
bryr sig mer om andra
än sig själv

Människor
är olika
det är det enda
som är säkert ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 463 gånger
Publicerad 2004-05-18 09:43



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
människor är unika, liksom din dikt
2004-05-18

  Rachel Roth
skillnaden mellan bäst före när det gäller människor och mat....är att det alltid är möjligt för människor att hitta en riktning som leder hem igen...där inget datum är försent. Tankeväckande dikt!
2004-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan