Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens vänner


"Sov sött"
pep madrassen.

"Dröm skönt"
viskar kudden.

"Gråt salt"
mumlar mörkret.

Vyssan lull.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-13 01:22

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Jepp - det var madrassen som började;-)) tack iallafall!
2008-10-27

  Björn Nilsson VIP
Småaktig kommentar som vanligt: skall det vara imperfekt i första versen men presens i nummer två och tre?
2008-10-27

    ej medlem längre
Gillar speciellt den kärva avslutningen ...
2008-10-13

  Bjarne Nordbö
Oj, den kändes.
2008-10-13

  Michaela Dutius
En skön och samtidigt lite sorgsen dikt som jag tycker om.
2008-10-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vaggsång vi behöver
som gott oss söver
en skön manöver
2008-10-13

    papillon
Ordknapp och sträv och språksäker - det här är en nattlig text som heter duga!
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP