om 5 månader är det vår.... ahhhh" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om 5 månader är det vår.... ahhhh


Snart är det Vår!




Ohhh.... skira vårregn

&

smattrande marsregn över heta kinder

Det glöder & knoppas

&

man kan börja hoppas

på vårsolens värmande strålar

Men först ett för snön

förödande milt spöregn

Kura soffa

Härlig långfilm

Puss & Kram!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-13 01:40



Bookmark and Share


  Nasrin
ljuvliga känsla om vår!
2008-10-13

  mare VIP
härligt :)) ett hopp om en ny vår !!
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP