Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kära vän Gud




Min kära vän Gud
var god & smek min hud
Ty jag har ingen brud

 När det blir höst
behöver många mänskor tröst
Vi vill vederkvickas vid Ditt bröst 

Det börjar skymma
Människor är grymma
Funderar på att rymma

Mötte Fröken Kantarell
Hon som är så varm & snäll
Vi tog in på luxuöst hotell

Det var i Calcutta
jag träffade denna brutta
av Indisk börd
Sannerligen blev jag bönhörd

Jag blev så paff
Trodde livet bara var ett straff


  Men hon dog i Den Stora Vågen
Det är därför jag har tappat hågen
Åratal efteråt är jag så låg än

Så jag ber Dej käre gode Gud
Håll mej ikväll
så är du snäll
Stryk min hungrande hud.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-13 19:07



Bookmark and Share


    eva m h
Allvar och längtan blandad med ett stänk humor.
Precis som vår käre vän!
2008-10-13

  jardan
Vad jag tyckte om denna läsning, avslutning vacker och annars en rytm som gör mej nyfiken.
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP