många är omedvetna om
att de har abdikerat..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
många är omedvetna om
att de har abdikerat...



När vi abdikerar från vår Själs Ljus...





....så väller mörkret in.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-13 19:49



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Så är det nog faktiskt...

och också att alltför många inte vågar lita på sitt eget ljus utan måste ha ett annat ...
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP