Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs mitt nakna ryggslut

Där lystret försvann
när stjärnorna ringlade ner
längs mitt nakna ryggslut

landade i små vattenpölar
vid dina skor
som du ivrigt torkade på mattan
i tamburen

som för att göra dig fri
eller gå vidare

från min bortvända svank
då jag slutligen vände

någonstans mot




Fri vers av Tina-sol
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-13 20:38



Bookmark and Share


  Blodros
..den här har för mig en drömsk skymnings stämning. gillar uppdelningen med en inledning och avslut med kvinnan och i mitten finns mannens handlingar/känslor.
Många goa formuleringar och ordval!
och det känns som orden i mitten,

" som du ivrigt torkade på mattan
i tamburen

som för att göra dig fri
eller gå vidare"

spjärnar emot inledningen och avslutet, och det gör hela texten känsloladdad! :)
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol