Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomorrow may never come ..

Dont put my name
on the waiting list

I dont wanna wait
I wanna live right now

Do things today
and not wait for tomorrow

Tomorrow
may never come ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 297 gånger
Publicerad 2004-05-18 14:35



Bookmark and Share


  Anna H
Ja ibland känner man sig odödlig, ibland känner man sig ytterst dödlig, men i själva verket är vi ju alltid dödliga varelser och man kan ju aldrig veta....
2004-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan