Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att rita en text eller texta en bild. Texten är tillägnad en ung kille som upptäckt skapandets underbara värld.


Glöm "Kan inte"

 

 

Du ville visa ett förakt,
och du kämpade
för att visa ett hat.
Men med rätt frukt
i din mun
växte skönheter
ur dina fingrar.

Din vilja att skapa
börjar skapa dig.

Behåll föraktet,
det kan du ha nytta av senare,
men fortsätt.

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-13 22:36



Bookmark and Share


  aol
tankeväkande fin poesi gillas
2008-10-20

    Maria Malm
Ser den unga killen framför mig, som utvecklas i sitt skapande..häftigt..
2008-10-17

  hero40
En mycket bra och tankeväckande
text med många sanningar.
2008-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Hat skall användas anser jag.
2008-10-14

  Elaine.S VIP
"Din vilja att skapa
börjar skapa dig."

Det där var viktiga ord och får man då
rätt redskap kan livet vända...så väldigt
tänkvärt och kan inte låta bli att lyfta fram raderna

"Men med rätt frukt
i din mun
växte skönheter
ur dina fingrar."

Hatet är annars en stark maktfaktor
som det också går att hitta en identitet i ....
svårt att bryta men det går....viktigt budskap
2008-10-14

  Night Soul Woman
Glöm kan inte - minns vill inte:D

"Din vilja att skapa
börjar skapa dig."

mmm . . . tänkvärda ord:)
en djup tanke*applåd*
Tack för läsningen!
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt