Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är detta möjligt i framtiden ?

Lungor som fylls med luft
ord som
svävar och träffar

Äkta
närhet
i öppen miljö,
unika möten
utanför
cyberrymd

Blickar
med direkta
reflektioner,
sekundernas möten
som sparas
i
hjärnbank

Låt oss
hoppas
att sådana
möten
blir till verklighet
i framtidens möjlighet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 265 gånger
Publicerad 2005-08-04 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan