Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina ord

Poeternas blickar
skrämmer
mig
till
en nivå
där
jag räknar
1+1 är 3 ?

Men vid närmare tanke

är jag ju bara den jag är
och det
kommer ut
i
mina ord




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-08-04 23:17



Bookmark and Share


  Anna H
Konstigt vore om det kom ut någon annan ur dina ord... Man kan aldrig vara någon annan, även om man kan göra goda försök.
2005-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan