Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grottan

Långt in i det hårda berget
kaos
och oordning

Ingen kan se in
ingen har lust
grått och tråkigt

Ibland kommer solen och skiner
upp den trista ytan

Det händer
att det blir varmt ända in
i grottan ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 338 gånger
Publicerad 2004-05-18 20:14



Bookmark and Share


  Anna H
Ja ibland går värmen hela vägen in även om den inte alltid gör det. En fin liknelse tycker jag.
2004-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan