Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara ett vuxet barn.....kom o tänka på hur jag tacklade det....


Pappa

Alltför full
iklädd i kjol och mammas röda läppstift
gav du näring
åt mitt paniksyndrom
jag svalde tusen tårar
kramade dina barn
gjorde hål i mitt hjärta

ur ett litet hörn
på fönstrets ena sida
kikade jag ut
mot månens klara glans
gatans tysta surr
gav mig själv kärlek

varje kväll ni sov...




Fri vers av kaffesump
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-15 08:33



Bookmark and Share


    Saralisa
Starkt....gör ont i själen att läsa...jättebra skrivet
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump