Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offside

Ibland är man lite offside i livet
lite före
på ett förbjudet sätt

Men så länge ingen
domare blåser i visselpipan
eller visar rött kort

Så tänker jag njuta
av mitt
försprång




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 319 gånger
Publicerad 2004-05-18 21:17



Bookmark and Share


  Roger VIP
Så himla bra! Njut medan du kan. Rätt som det är kommer någon ifatt. Men det här var klockrent!
2004-05-19

  Rachel Roth
gillas!
2004-05-18

  Anna H
Ja njut du! Det skulle jag också göra. Man kan vara både lite före och efter, det spelar ingen roll om man bara är sann mot sig själv.
2004-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan