Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Halvor


Daggmask på vägen
Cykel delar den i två
Drar åt varsitt håll




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-15 14:59



Bookmark and Share


  bögpoesi
Kul!
2008-10-16

    ej medlem längre
Lite tragisk - men bra ändå.
2008-10-15

    ej medlem längre
hihi...underbar!!
2008-10-15

  Lena K Nilsson VIP
Stackars mask, men den överlevde ju... i dubbel bemärkelse!
2008-10-15

  Njord
Fin observation
Mycket rolig haiku med kul knorr
2008-10-15

  vera gade VIP
Först skrattar jag ha-ha- sedan tänker jag att dina udd-och inrim, med d-v- och å gör att texten glider ner så lätt.
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP