Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte vad jag själv tycker om den, tror inte jag är så nöjd.


Regnets oskyldiga tystnad

Utanför fönstret droppar det
Det droppar vatten
Det regnar

Utan några större ljud regnar det
Det regnar

igen

Som alla andra dagar
Som det brukar göra
Så regnar det där ute

Har ingen lust att bli blöt
Jag vill inte vara i regnet
Jag vill att solen ska lysa

Det regnar sådär oskyldigt
Sådär oskyldigt tyst

Trots att vi vet varför det egentligen regnar
Så är det ganska svårt att förstå
Man blir bara deprimerad

När det droppar oskyldigt tyst på utsidan




Övriga genrer av Jennifer
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-15 15:57



Bookmark and Share


  Convolvulus
Tyckte om den riktigt mycket, den var fin och hade en tyst innebörd.. fint skrivet :3
2008-12-31

  Mr Lindemann VIP
Jodå, den går an och det blir välan så att solne som vi bär inom oss lyser starkt då
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer