Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MissModig

Med gummisnodden runt halsen
Ett bungyjump för att trotsa
rädslorna
och bli levande igen

Igenosat är hennes inre
trots att hon aldrig smygrökt
under köksfläkten
Nej, hon var en jävla pyroman
som brände skepp, kyrkor,
vänskap och broar

men det tog aldrig fyr i henne själv

så nu står hon här på kanten
och behöver lite stöd
Vinkandes med en vodkaflaska i handen

ingen ser på




Fri vers av Tina-sol
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-15 21:39



Bookmark and Share


  berxper
En riktigt vass och tragisk dikt!
Har man bränt broarna; finns bara ensamheten kvar...
Snygg rubrik.
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol