Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MissTrogen

Och de kramas om kvällen
i det som kallas kärlek

Sen tar hon fram massagestavarna
då han somnat

Det är något skeptiskt som rör sig
mellan hennes ben

och i hans drömmar

Hon är MissTrogen






Fri vers av Tina-sol
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-15 21:43



Bookmark and Share


  Trädflickan
Ja hon var ju verkligen MissTrogen. Kul text.
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol