Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MissTagen

Av stundens allvar
Tagen

Tagen mot sin vilja
och med den

Hårt

Att känna
och att inte göra det

Hon längtade efter kärlek

men sen då?




Fri vers av Tina-sol
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-15 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol