Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MissTänkt

Det blev inte riktigt som hon
tänkt
Han blev det istället
funderad över
kanske grubblad
vriden och vänd
som ett plagg som satts
bak och fram
ut och in
men ändå
rätt




Fri vers av Tina-sol
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-15 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol