Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mother fucker helt enkelt!


Färg, kan dra.

Jag sätter mig själv längst in i hörnet och måste jämt och ständigt kämpa mig för att hamna i mitten och när jag väl är där ser han aldrig mig och jag blir till en dörr som öppnas och stängs för hans behag.

No moore MS. open door.
Jag protesterar.
No moore MR. cloosing door.

Jag vill också.
Jag vill också.
Känna att jag finns.




Fri vers av Rosalieforyou
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-16 00:01



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ibland känns det som man är en stängd dörr inför någon som är en öppen dörr
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Rosalieforyou