Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja och det börjar bubbla inom mig när jag tänker på honom...


ROSENCHOCK

Du satt mitt framför mig och jag trodde
jag hamnade i en annan värld.
För runtomkring fanns rosor i varje hörn
och rosenblad ringlade nedför skyn.
Överallt strosade hjärtan hand i hand,
det var en ljuv syn så sann.

Du log mot mig och jag kände det då,
vi kan skapa något fint vi två.




Fri vers av Rosalieforyou
Läst 290 gånger
Publicerad 2008-11-12 20:07



Bookmark and Share


    Nemloth
fin tillgivenhetsförklaring
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Rosalieforyou