Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt, som beskriver mina känslor.


Aj

Aj.

Det gör ont i mig
Det gör så fruktansvärt ont i mig

Jag är så trött
På att känna mig
maktlös, värdelös
& misslyckad.

När din hand rör vid mig,
när jag hör din röst..
När våra blickar möts, blir jag galen.
Jag tappar kontrollen.

& fylls av känslor jag inte kan hantera.

Det gör ont i mig
Det gör så fruktansvärt ont i mig.

Du, du gör ont i mig.
Ändå, vill jag ha dig.




Fri vers av Emelietown
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-16 01:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker att det är de som inte vill ha mig som gör mest ont.
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Emelietown
Emelietown