Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar du mig inatt?

Saknar du mig inatt?
Känner du dig ensam och utlämnad?

Gråter du mitt hjärta?
Spara dina tårar.

Saknar du mig inatt?

Jag saknar dig inatt.
Ensamheten är total.

Jag gråter i mörkret.
Jag kan inte spara mina tårar.

Jag saknar dig inatt.

Saknar du mig inatt?
Känner du som jag?

Att utan dig, vore mina tårar värdelösa.
Utan dig, vore ensamheten ännu värre.

Saknar du mig inatt, mitt hjärta?
Jag saknar dig, jag saknar dig, mitt hjärta.




Fri vers av Emelietown
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-16 01:22



Bookmark and Share


    Brus
Väldigt fint!
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Emelietown
Emelietown