Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Dig


evig kärlek


hand i hand
sida vid sida
lämnade vi det
minnen blev kvar
värda för livet
saknaden bränner
tårarna trängs fram
allting uppenbarar sig
kärleken till dig
av guld värt föralltid
finns jag alltid för dig
för jag älskar dig Malin




Fri vers av LillSandra
Läst 458 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-16 01:49



Bookmark and Share


  Domino
Vacker och Underbar!
Bra Skrivet!!!=)
2008-10-16

  Eaglemountains VIP
Fin förklaring, om evig och äkta kärlek.......
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

LillSandra
LillSandra