Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glitterkyssar i morgondunklet




I morgonens dunkel

kysser du hela min kropp

Du glittrar i min själ

så vi blir Ett Glitter

Sen för du min hårdhet

in i dej

& vi rider vilt

en lång galopp

genom kyssar & smek

tills vi når ljusets topp

i vår härliga lek




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-16 15:34



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Så sant som det är sagt, en vacker lek...
2008-10-17

  mare VIP
hmm...vilken vacker lek :)))
2008-10-17

  Vildaste
vackert/vilda
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP