Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gav dig min version av sanningn

kylan tar över hjärtslagen
och tiden står alldeles för still
mystiken i våra liv skrivs ner
på din arm
du säger inget
men jag vet ändå vad du menar

när olyckan är framme
och det ända du hör på är
kent´s deprimerande låttexter
det är då vi tillsammans, försvinner.

dem ser inte vårat försvinnande
för försvinnandet är bortglömt

jag kan känna dina armar runt mig
men dem är inte där
när vi paralyseras av avund
för att de flesta har det så
mycket bättre än vad vi har det

du tog förgivet att jag bad om förlåtelse
för mitt dåligt uppförande
men jag hade inte ens det på tanken

Kanske jag behöver dig och din närhet
eller kanske det ända du tillför i mitt liv
är en lektion om den kristna tron?















jag tycker om dig




Fri vers av CherryTop
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-17 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CherryTop
CherryTop