till anti-poesigruppiluppen" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till anti-poesigruppiluppen


Solen i burken




Släpp ut solen ur burken

Hör du inte hur den skriker

Jag ser ingen sol...

Nej! den kvävs ju i burken!!

Stackars lilla kärlekssolen...

Lilla vännen då, kom i min famn

Nu var hussen dum igen

Han tål inte ditt kompromisslösa ljus

Gråt du min vän, usch ligga i burken hela dan

Det gör inget om det börjar brinna i golvet

Gråt du dina glödande tårar

Jag ska döda honom inatt

Sen är det bara du & jag solen

Jag ska sätta dej i ekomulljorden

& vattna med min kärleks tårar 

& du kommer växa upp till min nya man!

Ståtlig strålande & grann!!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-17 03:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Intensiv!
Väl skriven.
Ha en bra dag!
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP