Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville bara säga \'hej, här är jag ... och jag mår bra av att vara med dig\'. You´re the apple of my eye.


Vi faller med flit

En älva talar om gränslös lycka
Hon visar dig sitt lilla rum
Det är litet, men rymmer en dans

Vi utmanar livet
och kastas rakt in i smeten
Flykten tar fart
Nu, när vi ser allt klart

Där fanns ett då
Här finns ett nu
Det finns ett sen
om du vill

Så kom och värm oss i natt

En älvas ord
tycktes handla om annat än bara kvällsdanser
i ett litet rum på tappra ben
Det handlade aldrig om att stoppa något i munnen
För vi faller med flit

Älvan och du
Du och jag




Fri vers av Stormflicka
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-08-05 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stormflicka
Stormflicka