Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det gnistrande mellanrummet




I det gnistrande mellanrummet

där det förflutna & framtiden förenas

~

skrattar ett barn till

när glädjen föds




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-17 19:44



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Barnets skratt ÄR väl det där mellanrummet?

Eller minner oss om det kanske....
2008-10-17

  ArasÖ
Fy vad bra!

Huvudet rätt på spiken. bokmärks!
2008-10-17

  Johan Bergstjärna VIP
B*n

Ja vi har mycket att lära av barnen.
De flesta vuxna har ju förpassat sina SKRATT till kategorin: "opassande & barnsligt & okonventionellt!"... det är sorgligt.
2008-10-17

  Betlehemsstjärnan VIP
Åh..den här var så varm och jag kan riktigt känna mycket glädje.
Min tanke gick till en bussresa idag, då ett barn skrattade
så mitt hjärta dansade. Underbart fin tanke!!/B
2008-10-17

  DanSan
*****************************

och jag skrattar med barnet . . . känns
som om det var jag , , ,

*****************************
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP