Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puls

Tio tusen
tigrar i mitt bröst
rufsiga lejon
i mitt sikte

Tusen nålar
i mitt
hjärta
en slags
njutbar
retfull
smärta

Du är
twin towers
och jag är en terrorist

landningsbanan
med bränsle
för en hel
fucking energikris

Milda makter
översätts till
vilda takter
och rytmen
är
ivrigare
än
myror utan stack

Jag
har inga ess
i min
backficka
bara
puls
baby
puls




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan