Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad av dig

Skrapa rutan, jobba på
vem vet vad som står på

slit och släp på alla håll
alla runt dig håller koll

alla hundar,katter,barn och män
rullar runt i stulen hjärnas poäng

fan va många jävla tvång
kan man få önska börja om

slita släpa och gno på
det ska du och jag för vi är två

sluta gnorra och jobba nu
livet är trots allt bara det du få

skrapa rutan,jobba på
jag och du det är allt vi få!




Fri vers av Queen 47
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 23:27



Bookmark and Share


  Njord
Bra dikt om stress!
Var klockan tolv?
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Queen 47
Queen 47