Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan det kännas då man jobbar med saker som inte syns. Men när man får beröm glömmer man allt jobb.


I huvet på en blomsterhandlare

Alla rosor ska taggas av och skäras, en gjord
ytterligere 1499 kvar.
Nya buketter ska göras, en gjord
ytterligare 49 kvar.
Härligt höstfriska planteringar, en gjord
ytterligare 39 kvar.
Ny leverans av växter, en låda uppe
ytterligare 15 kvar.
Vattna,vattna och åter vattna, 1 del gjord
ytterligare 4 kvar.
Sopa, skura göra fint.
Kunden kommer, jobba på
Hej du vilken fin butik!
Vilket kul jobb jag har, jag är blomsterhandlare!




Fri vers av Queen 47
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-21 10:49



Bookmark and Share


  Njord
Du har ett bra jobb.
Och trivs med det tydligen.
Rolig reflektion över ett yrke
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Queen 47
Queen 47