Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helium

Vikten av
dina ord
hänger numera

i luften




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-18 09:25



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Klockren skön/smärta i vimmlet
av ord . . . APPLÅDER!!!

****************************
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan