Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platsen alltför välbesökt

Taxeringsvärdet är
aldrig högre
än varans värde

Lustgasen
hjälper
blott
i akut nöd

Timmarna fryser till is
i hennes närvaro

Passen är
ogiltiga




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-18 16:07



Bookmark and Share


  DanSan
***************************

Tssss . . . Ola jag insuper denna
med en gnutta ironi och tar fram
gitarren och sjunger högt . . . .

"Blå himmlen blues"

***************************
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan