Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samuraj

-En djuriskt drucken druid, trummar en trudelutt i triumf....tung tuff luft lyfter lätt...( ljusskygg inför mörkrets inbrott )
-En frusen furie med ett tjusigt attribut i ett etui.....tung tuff bula Donjuan dunkar dumdumkula....( stubbig boss rockar loss )
-Brunstig brunett nummer ett...( trubbig trut trutandes ut )......Tung tuff brud..
med fungerande funktioner....studerar studien skuggar silhuetten noga...
....Sprutar skutan full!!!!

-Tung Tugga Tuggar Tung Tunga..........Spader dam bjuder blundandes en blottad bluff....( buckliga bubblor i en buteljerad burk )
-Bultar mustigt guld i gruvan....Vägguret rullar kulor under tiden minuten justerar sekunden...Tjuvstartar.....dippar degen på doppar dagen.

Mördarsniglar med killerinstinkt sippar spamshots med sina dödspolare..

Svanmärkt gåshud ger hönshjärnan ståpäls....dystergöken en riktig rugguggla till fågelskrämma.






Övriga genrer av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 456 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-18 18:02



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
finfin
2009-01-13

    Glittra G
"Mördarsniglar med killerinstinkt sippar spamshots med sina dödspolare.."

min favoritmening :)
2008-10-20

  Per Teofilusson
lockar till högläsning. Börjar genast att spotta med stängda läppar, tänder lossnar en och en, öppnar mun och tänderna sipprar ur.
2008-10-20

  aftermath
skönt ordkrumbukteri med sväng!
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777