Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överflödiga ord

Rastar min själ
med
poesi
och sex

Smeker dig
först
med ord, sedan med
händer

När vi slutligen
strålar samman

är ord
överflödiga




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-08-05 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan