Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Marlinda Carlin


och vinden smeker med en lätt bris

Vackra morgon
skänker
mig
liv

Inandas solens
strålar
faller för
naturens skönhet
likt
ett
höstlöv som
just har släppt

taget




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-19 10:02



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vacker beskrivning av konsten att släppa taget..en av de svåraste konster som finns !
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan