Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt inte kärleken passera dig...ta tillfället i akt!


En dag

Jag ser dig

du blickar dig bort från här och nu
uppslukad av då eller snart

att se dig är underbart

vem är du


Jag ser dig

en blick från dig i denna stund
jag glömmer att världen är rund
bara du och jag

en dag


Du ser tiden

plockar upp dina tankar
på mitt hjärtas dörr du bankar
rusar förbi med ett hej

du ser mig


Du såg mig

tusen repliker jag genast ville slunga
men hejdades av förstummelsens tunga

hur ska jag nu få veta vem du är

när jag handfallet blivit kär




Fri vers av Don Michael
Läst 401 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-20 00:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint, ja ibland undrar man varför man inte grep chansen..
2008-12-08

  J A Nicander
En text om kärlekens beslöjande vid hastiga möten...om det den latenta reaktions infinnande och insikten om att fånga stunden ibland tyvärr endast blir en efterklokhet. Budskapet är tydligt och känns genuint!
2008-10-23

  Yvonne Vigstrand
Tjusigt skrivet..."Love is in the air" verkar det som....*ler*
Och kärlek kan verkligen göra en stum ibland...hoppas du får fram det du vill ha sagt.

Kram/Yvonne
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Don Michael
Don Michael