svensk titel: När hjärtat blir varmt" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svensk titel: När hjärtat blir varmt


När hjärtat tinar upp!




Se den förskrämda fågeln
som inte vågar flyga...

...se hur den kastas dras
upp av den vilda varma

uppvinden...
fäller ut sina
stela vingar... flaxar... &......

FLYGER!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-20 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP