Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Jag är instängd i min egen kropp

Jag är instängd i min egen kropp
Den är hela världen
Den är allt som finns
Och nu måste jag göra något med den.
Och det finns så otroligt skrämmande mycket
För kroppen att uppleva
Och det finns så mycket
För kroppen att leva upp till.




Fri vers av aggi
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-20 16:08



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Ett stycke biologisk mackapär som ständigt tenderar att rosta.
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

aggi
aggi