Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fysik

en deformerad kropp
pendlar
fram och tillbaka

en oelastisk svängning
i konstant acceleration
limiterad av sin egen rörelseenergi

fastbunden
till en periodisk rörelse
friktionslös

reducerad till meningslöshet
i en rymd av fallande kroppar
utan synlig skärningspunkt

en deformerad kropp
fortsätter pendla
fram och tillbaka




Fri vers av Markus Renstrom
Läst 256 gånger
Publicerad 2008-10-20 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Markus Renstrom
Markus Renstrom