Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting känns så bra




Håll mej ljuva

Led mej sen till sängen

Jag bara skriver & skriver

Jag är faktiskt värd dej min sköna

I mitt inre du smeker & river

Du har kommit för att mej kröna

Vi bara ser på varandra

Länge sitter vi så

Tillsammans ska vi vandra

Dina ögon är oskyldigt blå

Du vet vad som är poängen

Vi är less på att på kärleken ruva

Nu gör vi det vi ska

Inför varandra är vi nakna

Allting känns så bra

Vi är sannerligen vakna




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-21 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP