Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!KärleksSång!




Seså.... ruska på dej
Ruska av dej skiten nu!
Ditt liv är ju en hot grej
Se inte ut som en trött gnu
Du är just läcker!
Du är i ditt inre stor!
Du är kanske inte smäcker
Men din succé den gror & gror
Kom ta min hand
Jag vet oktobertisdagar kan va jävlig grå
Vi far till Kärlekens förlovade land
Vi är allt annat än små!
Så kom låt mej va din vän min kära
Jag gråter av all din sorg
Kom så ska jag vara dej riktigt nära
Vår vänskap blir vår varma borg!
Världen är en röv
Det vet vi så väl
Vi gräver ner oss bland röda löv
Våran dag fylls av Själ!
Jag älskar dej kan du väl förstå
Kom så ska jag bjuda dej på en helkväll!
Jag lovar vi kommer bättre må
Lova att du kommer med blommor är du snäll
Vi måste börja ta initiativ
Fåglar flyger inte in i vår mun
Vi måste kämpa för våra liv!
Dricka vatten ur Guds brunn
Åh jag vill hela underbara dej smeka 
Jag vill helst av allt se dej glad!
Så kom så ska vi smeka & leka
I allra högsta grad!!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-21 23:21



Bookmark and Share


    mannaminne
Den nye Werther!
2008-10-22

  mare VIP
Härlig kärlekssång :)))
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP