Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äh vad ska man göra...





Lägga sej i badet & titta på Livet i Fagervik?
Sukta efter Annika... hålla inne med ett skrik..

Det var den dagen, den andra ganska lik.
Här sitter jag fattig, fastän jag är så rik..

Jag vet... jag ska sätta mej i min nya kostym!
På pub & lysa med min Själs fulla volym.

Jag vet att då ska Hon komma & ta mej!
Min älskade underbara framtida tjej.

Livet kan inte vara menat att leva solo.
Jag vill gifta mej & fara till Honululu!

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-22 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP