Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Valen vi gör...och gjort här i livet.


Ödets perrong

 

Här står jag

på ödets kantstötta perrong

den slitna resväskan vittnar om var jag varit

på ljusa platser

och platser jag vill glömma


På andra sidan står du

men vi ska inte åt samma håll

dina väskor är tunga

men du ber ingen om hjälp


Jag känner smaken av betong och metall

vart är jag på väg?

vill inte resa ensam

inte igen


Tåget rullar in

rädslan kommer krypandes

rädslan för vart det kommer att föra mig

vill inte chansa igen


Tåget rullar iväg

ut i den mörka natten

jag ser dig inte mer

kvar


står jag




Fri vers av Don Michael
Läst 437 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-22 01:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillas här...
2008-12-08

  J A Nicander
Ödets trådar som för oss samman eller isär och ibland endast skåda möjligheter som inte blir av, men väl får oss att minnas det vi ofta glömmer bort...relationernas kraft i livet.
2008-10-23

  ia VIP
blandat med hopp och vemod
saknad och framtid
otroligt vackert
2008-10-22

  Yvonne Vigstrand
Sorgsen o vemodig men så vacker!!!!

Kram/Yvonne
2008-10-22

  Lyckohäxan Enediel
Lite sorgset vemodigt förvirrat...så som livet är ibland.
Gillar ditt sätt att förmedla känslan på.
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Don Michael
Don Michael