Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Ljus och mörker


Det mörknar tidigt
världen i en svärtad ram
strävar mot ljuset




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-22 07:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En haiku som ger en fin bild av mörkrets tid att nå ljuset!



/Ann
2011-01-07

  Lena K Nilsson VIP
Fina rader... Gillar den mellersta särskilt!
2008-10-22

  Njord
Fin mellanrad och svärtar knyts ihop fint med strävar
Bra komposition.
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP