Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossat hjärta

Jag går på
splittrat glas
mina fötter blöder

Smärtan
är ingenting
mot
ett krossat
hjärta




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-08-06 21:17



Bookmark and Share


  Nic
Precis som jag tänker hos tandläkarn, vad är den smärtan mot hjärtats smärta?
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan