Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kittlandes på tungspetsen

jag vet att det finns mer att säga
mer än allt det jag aldrig sa

så mycket, många osagda ord
kittlandes på tungspetsen

det finns ögonblick
av mitt allra sannaste jag
hos dig

jag förmår intet
din närhet så extrem

ditt allt. ditt du. du

jag räds allt det jag skulle låta dig göra
till och med tanken om dig

allt det som jag aldrig ska få känna. är du




Fri vers av Mellie
Läst 219 gånger
Publicerad 2008-10-22 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mellie
Mellie