Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färglös

ett nytt ord för ögonblick
och han har ingen färg

men han ser på mig,
sträcker ut sin hand och rör vid allt
i hela detta jag

då kan jag andas djupa andetag
för att just nu få se honom
känna honom och hur han bränns

och så gör han det igen. Igen och igen
och hela hela tiden

jag vill aldrig att han ska sluta
jag tror aldrig att det kan sluta

just då. ger jag upp allt

allt ger jag. och faller så skönt
in i hans armar
och han håller dem om mig
så att inget annat längre finns

och tills jag tror att det aldrig har funnits något annat




Fri vers av Mellie
Läst 195 gånger
Publicerad 2009-02-09 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mellie
Mellie