Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återtåget

Jag tänkte lägga mig ner
Dö en smula
eller totalt

Jag ville skjuta mig själv
Mentalt
eller åtminstone
skjuta bort allt

Men jag ångrade mig.




Fri vers av Tina-sol
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-22 20:57



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Tur du ångrade dig...men att lägga sig ner och dö en kvart eller så kan vara nyttigt ibland...
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol